Дегустации и консултации за сватбена торта

ДЕГУСТАЦИИ И КОНСУЛТАЦИИ ЗА СВАТБЕНА ТОРТА – КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ


Изборът на сватбена торта е нещо, което поражда много въпроси в бъдещите младоженци. Това е може би първия път, в който ще се наложи да изберете толкова голяма по обем торта за ваше събитие. Сватбената торта е сладкия финал на празничното меню, който трябва да очарова с вкус и визия, за това в помощ на всички бъдещи младоженци са дегустациите, които организирам няколко пъти през годината. 


За тях приготвям няколко различни вкуса, които са поставени в кутия, така че да можете да опитате на място или да вземете за вкъщи.

В датите, определени за дегустации, записвам час за индивидуална среща с младоженците, на която можем да коментираме на спокойствие всичко около поръчката на сватбената торта. Най-важната информация, която обсъждаме, е: 

  • дата и локация на сватбата
  • брой на гостите
  • доставка и координация с ресторанта
  • цена и начин на плащане
  • избор на вкус
  • декорация на тортатаЦялостната визия на сватбената торта е съвкупност от няколко елемента – правилни и хармонични пропорции между етажите, прави линии и стабилност на конструкцията, гладко и чисто покритие, подходящи и добре съчетани цветове, красиво изработени цветя, подредени в правилна композиция. Всички те, взети заедно, създават общото впечатление за една торта. За вдъхновение и ориентир могат да ни послужат снимки с торти от Интернет, макетите на торти, които ще видите на място при мен, цветовете и видове цветя, които ще присъстват в сватбената декорация и др.

Датите за сватбени дегустации и консултации се обявяват на страниците на Kalina cakes във Фейсбук и Инстаграм.

Related Posts